Trouwringen Maastricht

Liefde is trouwringen passen bij Juwelier van Velthuysen

 

Maak gebruik van onze speciale trouwringenactie bij dé trouwringenspecialist van Maastricht en omgeving. Bij juwelier van Velthuysen presenteren wij een uitgebreide huismerkcollectie trouwringen van uitmuntende kwaliteit en altijd tegen een aantrekkelijke prijs! Aarzel niet langer en kom snel langs om trouwringen te passen in onze winkel.

Juwelier van Velthuysen is een gerenommeerd juweliershuis gevestigd in het prachtige Maastricht, gelegen in het zuiden van Nederland, in de provincie Limburg, nabij de Belgische grens. Sinds onze oprichting in 1958 zijn wij een echt familiebedrijf gebleven. Momenteel wordt ons juweliershuis gerund door de tweede generatie, Jos en zijn Roxanne, die al meer dan 20 jaar met succes de zaak leiden. Onze ervaring en toewijding hebben van Juwelier van Velthuysen een vertrouwde naam gemaakt onder klanten in Maastricht en ver daarbuiten.

Mis onze speciale actie niet: gratis graveren in alle relatie- en trouwringen van ons huismerk DORA!

Bij Juwelier van Velthuysen onderscheiden wij ons vooral door onze kennis, persoonlijke benadering en het ontwerpen van ringen. Het creëren van prachtige ringen voor een bijzonder moment is wat ons vak zo mooi maakt.

In onze trouwringenshowroom vindt u het merk Dora trouwringen, bekend om zijn kwaliteit, prijs en diversiteit. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals goud in verschillende kleuren (geel, rosé of wit), maar ook uit voordeliger materialen zoals zilver, titanium en vermaakbaar edelstaal of een combinatie daarvan.

Naast klassieke gladde trouwringen bieden wij ook trouwringen met briljanten, van eenvoudig tot extravagant. Kies voor een briljant of princess geslepen diamant. Voor elk budget hebben wij prachtige ontwerpen beschikbaar. Ontdek ook onze exclusieve Diamond Lovers Collectie in onze showroom, waar al onze stenen microscopisch gezet worden door een extra stralend effect.

Bij Juwelier van Velthuysen staat adviseren, meedenken en een eerlijke, gemoedelijke sfeer hoger in het vaandel van simpelweg verkopen.

Hebben wij uw intresse gewekt? Kom dan langs bij onze trouwringenshowroom van Velthuysen voor een persoonlijk advies.

Ontdek de mooiste trouwringen van Nederland bij Juweler van Velthuysen!